Ketalar 1 Amp 10ml

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Contra indicatie

- Overgevoeligheid voor de werkzame stof of voor één van de in "Samenstelling" vermelde hulpstoffen.- Wanneer een significante verhoging van de bloeddruk een ernstig risico inhoudt.- In geval van ernstige cardiovasculaire klachten en hoge hypertensie.- Toename van de druk van de cerebrospinale vloeistof en ernstige intracraniale aandoeningen.In geval van arteriële hypertensie, antecedenten van cerebrovasculair accident of ernstige hartinsufficiëntie, zal uitsluitend de anesthesist kunnen oordelen over het nut van toediening van Ketalar.

Details
CNK0037127
Breedte25 mm
Lengte50 mm
Diepte25 mm
Verpakkingshoeveelheid1
Bijsluiter