Loramet Comp. 30 X 2mg

Op voorschrift
Geneesmiddel
Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Volwassenen en kinderen > 12j

  • 1 à 2 mg voor het slapengaan
  • Dosisaanpassingen zijn aangewezen bij nierinsufficiëntie of leverinsufficiëntie, en bij bejaarden en verzwakte patiënten

Toedieningswijze

  • De tabletten worden een half uur voor het slapengaan met een weinig water ingenomen
Indicatie

Slaapstoornissen

Contra indicatie

LORAMET is gecontra-indiceerd bij patiënten met :- een slaap-apnoesyndroom;- een ernstige respiratoire insufficiëntie;- myasthenia gravis;- een ernstige leverinsufficiëntie;- een gekende overgevoeligheid voor benzodiazepinen of voor één van de bestanddelen van LORAMET.LORAMET is gecontra-indiceerd bij kinderen jonger dan 12 jaar, behalve wanneer zijn gebruik beperkt is tot zeldzame specifieke indicaties, na beslissing en onder toezicht van een specialist (neuropediater of psychiater).

Details
CNK0820076
FabrikantenMeda Pharma
Breedte40 mm
Lengte93 mm
Diepte24 mm
Verpakkingshoeveelheid30
Bijsluiter